Kuvasin tässä päivänä eräänä meidän kotia ja totesin ettei ole parempaa paikkaa ku oma ihana koti..Vaikka se välillä haiseekin ja on likainen ja muuta..Mutta mä olen itse joitakin vuosia sitten ollut sellainen etten juurikaan viettänyt aikaani porukoiden luona "kotona" vaan olin aina lennossa ja yötä kaikkialla muualla: kavereilla,poikakaverilla ja systerillä.Nyt kun on se koti,sieltä ei tahdo lähteä pois. Ja sikstoisekseen,musta on niiin ihanaa kun tulee kavereita kylään ja saan olla "emäntänä." On mukavaa kun voi pelata lautapelejä porukalla,kattoo telkkaria tai sitten pojat vaan pelaa. :D
2074202.jpg
2074204.jpg
2074205.jpg

                                                            ( Aliasta,anyone? :D )

Isännän mielestä tietokonekin on pelaamista varten.. :D

2073808.jpg
                 ( Meidän työpöytä slash pelauskone slash askartelupiste )

2073851.jpg
                          Meidän kirjahylly toiselta puolelta )
Vaikka toi hylly onki täyteen pakattu ja jonkun mielestä ehkä kamala mutta mä tykkään siitä. Ruskea laatikosto on ostettu duunipaikan viereisestä kirppiksestä 4e, samoin noi ylhäällä valokuvatelineissä olevat kirjat.Koirat-kirja maksoi 50cnt ja Veljeni Leijonamieli maksoi reilut 3e.

2073821.jpg
          ( Sama hylly toiselta puolelta.Leffoja,kirjoja,pelejä..Noh,romua :D )

..Ostin Sinkkuelämää-leffan heti ku se tuli kauppoihin.Ajattelin alkuun että odotan kunnes se halpenee mutta en voinut vastustaa kiusausta.On se tullut katottua jo pariin otteeseen sen jälkeen.
2073891.jpg
2073914.jpg
                           ( Aivan ihana leffa!!!Ja tämä ei ole piilomainontaa LG:lle.. :D )

..Oih ja voih.Mä kaipaan kesää ja merta.On ihan kettua ettei ole ollu kunnon kesää tänä vuonna lainkaan..Minne voi tehdä valituksen jos haluaa kaikki vuodenajat takasin?Pekka Pouta,kohta saat kyytiä! Ootteko muuten huomanneet että meteorologit ei enää anna mitenkään tarkkoja ennusteita.. "Huomenna saattaa iltapäivällä tulla vettä tai räntää..Luntakin ehkä luvassa.. Tai sitten ei.."
2073841.jpg
                           ( Kaipaan kesää!!Kuva on parin vuoden takaa serkkutreffeiltä )

                                                                     Now Playing - Scooter ~ East Sands Anthem