Iso hei pitkästä aikaa..Olen huono pitämään säännöllisesti blogia,olen tietoinen.Ja hyvin pahoillani.
Mutta nyt taas tekstiä ja kuvaa niin että piisaa joulukuuhun asti ;)
1936700.jpg
Tämä on tämän hetkinen prokkis,yritän saada uudet lapaset tehtyä..En tiedä kenelle ne on mutta teenpähän nyt...Olen itse melkein joka joulu toivonut pukilta uudet lapaset/sukat joten niitä on itsellä..Noo,villasukkia vois olla lisää,ne on rakkaita.Viime jouluna sain liekkikuvioiset kotikutoiset villasugat.Ne on HYVIN rakkaat.Samoin pääkallokuvioiset lapaset;molemmat siskon tekemiä.
Edelliset aloittamani lapaset ovat tässä vaiheessa:
1936711.jpg
peukalot puuttuvat,ovat puuttuneet jo vuoden verran.En osaa tehdä enkä ole muistanut apuakaan kysyä. Nämä hienot tumput ovat makoilleet kesän vaatekaapin uumenissa lankojen kanssa pussissa.Nyt otin ne esiin sillä niiden pitäisi mennä eräälle pukin konttiin ja sitä ennen ne varmaankin olisi parempi saada valmiiksi... o.O Vai..? Löysin netistä myöskin hienon koiran neuleohjeen,ajattelin kokeilla sitä.Jos minä porosormi en onnistu sitäkin sitten jättämään kesken tai möhlimään..

Oli myös hyvin tylsää eräänä päivänä menneenä ja sain inspiraation Ia:lta (colour me-blogi) Mario bros koruista...
1936728.jpg
Systeri omistaa hullun collectionin hamahelmiä ja mä painelin sinne aamupäivällä,tuli illalla myöhään pois kun innostuin hamahelmitöitä väkertään..Tässä vain muutama niistä.Suurin osa meni jääkaappimagneeteiksi,yhden magneetin annoin jopa eräälle ystävällenikin ja osa päätyi koristeiksi työpöydälle(kuvassa olevat).Nämä kolme ovat aivan liian isoja magneeteiksi joten saavat olla vain silmän ilona ja pölyä keräämässä tietokonepöydällä.Veikeitä,eikö?

Innostuin myös käyttämään keräämiäni postikortteja uusiksi:
1936732.jpg
Iskin kortteja takapihan oveen ja siitä tuli oikeastaan aika kiva.Vähän levoton mutta muutosta ainakin.Vaihdettiin myös Isännän kanssa olohuoneen järjestys yhtenä iltana ja nyt se on hyvin viihtyisä ja vähän jaettu erilleen keittiöstä..

..Kävin ystävättäreni kanssa pari vkoa sitten kirppiksellä ja tein niin löytöjä etten pitkiin aikoihin ole niin paljon ostanutkaan..12e meni ja ostin farkkutakin(siihen kuuluu vyökin),
1936740.jpg
kaksi toppia,kaksi vyötä,pari kukkaruukkua ja mitähän muuta..?1936742.jpg
Olen myös duunipaikan viereisestä kirppiksestä löytänyt paljon kaikkea,sellaistakin mitä olen etsinyt monta vuotta..Tänään ostin kirjan(veljeni leijonamieli) ja ruskean laatikoston.Pari päivää sitten löysin muutaman pleikkari ykkösen pelin joista yksi on kauan etsimäni Tombi. <3

Siinäpä tämän eräiset kuvat ja jutustelut..Elämästä ei ole paljon kerrottavaa.Sitä käy töissä,tulee myöhään kotiin,syö ja menee nukkumaan.Kiitoshyvääyötä!

Now Playing : Stray Cats - Runaway Boys, Rock This Town, Look At That Cadillac
                 ( Bändi jossa paras rumpali IKINÄ! -Slim Jim Phantom Fanittaja- )