Anteeksi kun tuli näin pitkä postaustauko tähän väliin...En ole vaan koneelle kerinnyt pahemmin eikä sitä aina viitsikään täällä roikkua..Eilen yöllä kun olisin tullut tekemään taas yöpostausta,vuodatus ei suostunut avamaan blogia.Ajattelin sitten että antaa olla.
Sain tuossa paketin Josefsonilta ja siinä olivat tilaamani mekot sekä yksi tunika (joka mielestäni on kyllä mekko)..Niin,ja army-tyylinen kaulakoru.Laitan kuvan mekoista myöhemmin kun saan illalla rauhassa napsia kuvia Isännän lähtiessä töihin käymään.On inhottava räpsiä kuvia kun joku kyttää..
Laitan tänään teidän iloksenne kuvaa meidän karvaisesta lapsesta..
1300755.jpg
Kuva on otettu silloin kun Chili ensikerran tajusi että meillä on lasinen laatikko olohuoneen nurkassa,muttei ymmärtänyt miksei voinut ottaa kiinni siellä asuvaa pientä värikästä porukkaa.
Naurettiin Isännän kanssa ihan mielettömästi kun koira hermostui raapiessaan akvaarion lasia ja vinkui ja tuhahti turhautuessaan,kun ei saanutkaan kaloja suuhunsa,kovasta yrityksestä huolimatta.

Muuttokin on kesken.En saa aloitettua pakkaamista,kun "saatan vielä tarvita niitä ja noitakin ennen muuttoa." Miksi se edellinen muutto sujui niin nopsaan?Kaikki tavarat oli pakattu muistaakseni jossain viikossa ja olin valmis lentämään kotoa  kamoineni.Vaikka niin,on totta että nyt meitä on kaksi ja kahden ihmisen tavarat ja onhan tuota krääsää kerääntynyt enemmän tässä vuoden asumisen aikana..Mutta on se niin vaikeaa alottaa tää homma.
Pakko se on mennä laittamaan kamja kasaan,muutto on vajaan kahden viikon päästä..