Huomenta vaan kaikille!Käytiin eilen syrran kanssa kiertää yks iso kirppis tuolla lähikunnassa ja kyllä kannatti.Löytyi jos jotakin - kaksi vyötä,bolero,pari kulhoa,lehtiä ja sisustuskirja.Olen tytyväinen löytöihini!Jospa sitten kuvaa..

1235831.jpg
Toi puukulho(1€) oli ihan aarre,se oli just sellainen jota oon haaveillu pitkän aikaa.Se tulee keittiön kirjahyllyyn ja siihen saan laitettua aamuksi ponnarit ja pinnit(jotka mystisesti aina katoaa yön aikana johonkin).Sininen kattila(0,50€) oli vaan niin söpö että se oli pakko ostaa :D Keksin sille kyllä jotakin.. Sitte löyty vielä jotakin noi pari lehteä(0,20€/kpl) ja yksi sisustuskirja(1€) josta en ottanu kuvaa..
1235832.jpg
Oon pitkään jo ettiny halpaa mustaa niittivyötä(4€) ja eilen löyty.Toi on siis vielä ihan uusi. :) Punainen vyö(1€) on käytetty ja yhdestä kohtaa se on pikkuisen rispaantunut,mutta se ei ole niin justiinsa..Silti se on hyvässä kunnossa ja maksoi vaan euron! :P
1235833.jpg
Anteeksi tuo surkea(!) valaistus,mutta toinen kuva on sitten ehkä vähän parempi..
1235834.jpg
Tässä kuvassa näkyy ehkä jo vähä paremmin mikä tuon boleron(3€) oikea väri on..Se on toinen jota olen haaveillut jo pitkään..Eli aika löytö!Vielä ku löytäisi boleron pitkähihaisena..Tarttee varmaan mennä sinne huuto.nettiin katselemaan.. o.Ò Mutta oli ihan hyvä saalis vai mitä?